Ik ben Esmée, een creatieve duizendpoot, die door te onderzoeken en te doen, steeds weer nieuwe ervaringen krijgt door iets te creëren.

 

Als kind al veel bezig geweest met tekenen, vooral mandala's. Door allerlei omzwervingen in het leven, kwam het er een tijd niet van.

 

Zo ook zette een burn-out en bore-out jaren geleden mijn leven op de kop. Om weer dat te gaan doen waar mijn Hart, mijn passie ligt. Creaties maken door weer te gaan tekenen, kleuren en schrijven.

 

Het bracht en brengt me zoveel rust, inspiratie en heling, wat ik graag door geef aan anderen. De levenslessen die ik al heb mogen ontvangen en nog ontvang, omdat je nooit uitgeleerd bent. Brengen me weer terug naar wie ik in essentie ben.

 

Naast het ontwerpen van eigengemaakte kaarten. Teken, schrijf, schilder en kleur ik erbij, om mijn gevoel tot uiting te brengen. Het werken met mijn handen, is voor mij een manier, om niet in mijn hoofd te zitten, maar mijn gevoel de vrije loop te kunnen laten gaan. En dat is een heerlijk bevrijdend gevoel!

 

Mijn creatieve creaties komen van binnenuit, zonder dat ik erbij nadenk, door het gewoon te doen. Dat wil ik graag doorgeven aan anderen. Je eigen gevoel in je eigen creatieve creaties, op je eigen tempo.

 

Door te tekenen en te schrijven, ben ik voor mezelf heel helend bezig in mijn eigen mooie proces. En dat gun ik jou ook toe!

 

Zo is Creaties vanuit je ziel ontstaan.

 

Lieve hartegroet,

Esmée