KLEUR JE HART

 

Kleur je Hart is een programma van negen kleine ont-dekkings(reizen) waar jij je eigen Hart gaat/kunt inkleuren.

 

Naast dit programma is er de mogelijkheid om een dag samen te komen met anderen die dit programma ook volgen of gevolgd hebben. Die info volgt zsm.

Referenties:

 

Top programma, veel over mezelf geleerd!

An.

 

'Ik heb Esmiralda ervaren als een liefdevolle krachtige vrouw die door haar levenservaring heel goed weet wat ze doet. Ze is heel creatief en invoelend en houdt van humor. Het werk wat ze doet heeft mij dichter bij mij(n) zelf gebracht.'

Er.

 

Ik begon gelijk te denken van dat kan ik niet en van mij is niet mooi. Dat denken was gelijk over, toen me gevraagd werd om alle kleuren voor me neer te leggen, me ogen te sluiten en op gevoel er eentje uit te halen. Met die kleur ga je tekenen en kijk, zie wat eruit komt. Het was geweldig, bevrijdend en zo opgelucht naderhand. Dankje.

Pa.